Yeminli Sözlük Organik Çeviri Yöntemiyle İngilizce

İngilizce Öğrenenler için Organik Bir Kaynak: Yeminli Sözlük
Organik Çeviri Yöntemiyle İngilizce


Hazır çevrilmiş İngilizce Türkçe Cümleler üzerinde çalışarak İngilizce öğrenin!

1 yıl kadar önce yeminli tercümanlar tarafından kurulan Yeminli Sözlük sitesinin amacı İngilizce öğrenenlere ve çeviri yapanlara bilmedikleri kelimeler ve cümle içinde nasıl kullanıldıkları ile ilgili yardımcı olabilmek. Sitenin arama çubuğunda arama yapıldığında -kelimenin anlamı ile birlikte- aranan kelime ile ilgili çevirisi yapılmış cümleler de listeleniyor.

Site sayesinde, İngilizce öğrenmeye çalışanlar artık birçok cümleyi çevirisi yapılmış olarak bulabilecek ve çeviri yöntemiyle İngilizce çalışabilecekler!

Yeminli Sözlük, daha şimdiden tüm Kolej, Üniversite, İngilizce Hazırlık ve Dershane öğrencilerinin başucu sitesi oldu. Birçok kişi, iletişim sayfası üzerinden siteye ulaşarak İngilizce öğrenmelerine katkıda bulundukları için site yönetimine teşekkürlerini iletiyor. Kelimelerin İngilizce cümleler içinde nasıl kullanıldığı konusunda sıkıntı çektiklerini söyleyen öğrenciler, sitenin kendileri için bir Hazine olduğunu ifade ediyorlar!

Sitede ayrıca hediyeli çeviri yarışmaları ve kampanyaları da düzenleniyor. İngilizce bilginize güveniyorsanız, sitede ‘çeviri sanattır’ yazarak arama yapıyorsunuz ve çevirisi yapılmamış cümleleri çevirerek puanlar kazanabiliyorsunuz.

Yeminli Sözlük: Milyonlarca Hazır Çevrilmiş Cümle
http://www.yeminlisozluk.com

Örnek Sayfalar:
http://www.yeminlisozluk.com/index.php?kelime=atasözleri
http://www.yeminlisozluk.com/index.php?kelime=özlü+sözler